Hvordan ideen startet

Hele ideen bak å selge klær med mat illustrasjoner, startet i bunn og grunn 31, desember 2017. Da startet jeg min matblogg. Der jeg har lagt ut oppskrifter til masse god mat. 


En dag da jeg "kjedet" meg, fant jeg fram et ark og en blyant og da var jeg borte fra jordens overflate. Jeg hadde tegnet en burger, og tenkte at det ville være kult å ha den på noe. Så jeg sjekket ut på nettet etter noen ideer. Der fant jeg en side jeg kunne kjøpe klær med eget design. Jeg fant en fin t-skjorte, men tegningen min var jo på et ark. Så etter litt trening ved hjelp av mamma, greide jeg å lage en kopi av tegningen min på PC-en ved bruk av adobe illustrator.


Jeg hadde en avstemning på instagram om hvilken farge som så finest ut på t-skjortene, og det ble navy (marineblått) som ble den sikre vinneren. Da var det bare å sette inn designet på en navy t-skjorte og klikke kjøp. Noen uker senere var den hjemme hos meg, og jeg ble veldig stolt og glad i den.


Men hvordan fikk jeg ideen med å få dette i en butikk?


Etter noen uker med denne t-skjorten, hadde jeg fått spørsmål om at det var mulig å kjøpe den selv. Det var da jeg fikk ideen om å selge egendesignet klær i egen nettbutikk. Da kunne jeg selge designene mine ut til mennesker, samtidig som jeg kunne lære meg hvordan å drive/bygge en butikk ved bruk av koding og budsjett.


Så det var hvordan butikken ble til. Startet ved en kjedsomhet, og endte som noe jeg har drømt om som liten. Være lederen av en bedrift.


Takk til deg leste gjennom historien bak butikken.


Food4life